neděle 23. ledna 2011

Gorenje trouba iChef přináší dotykovou vzor pro všechny vaše potřeby pečení

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/gorenje-ichef-brings-the-touchscreen-paradigm-to-your-baked-good/:
My jsme žádné pochybnosti, že je iChef Gorenje trouba umí péct, a pečeme dobře - ale jak už jste pravděpodobně uhodli, že jsme více zajímají o spotřebiče prst-přátelský kontrol. Kuchyně budoucnosti často dodávány s dotykovým displejem panely a domů automatizace nastavení, ale ty nejsou jen zadávání času a teploty zde - je to tu šedesát pět přednastavených nádobí může vařit samostatně , 150 slotů pro vás program vlastní, a možnost, která vám umožní péct ve třech samostatných etapách k dokonalosti (nebo hořké zklamání, v závislosti na vašem výběru) dovnitř a ven. Je to vše lze ovládat prostřednictvím barevné plné fotografií milující-připravené jídlo, a když jsme strach, nemůžeme najít video v akci najdete screencaps a popisy na náš zdroj odkaz níže. Trouba zahajuje v Evropě letos na jaře, a pokud jste se zeptat, kolik to stojí, pravděpodobně nebudete mít dost zbude dovolit robotické sluha v každém případě.

Gorenje trouba iChef přináší dotykovou vzor pro všechny vaše potřeby pečení původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 09:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Engadget německé | zdroje Gorenje | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat