neděle 23. ledna 2011

MotionX-GPS Drive vývoz full-obrazovka navigace Pioneer a JVC hlavní jednotky, má láska pouze pro IOS (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/motionx-gps-drive-exports-full-screen-nav-on-pioneer-and-jvc-hea/:
MotionX-GPS Drive vývoz full-obrazovka navigace Pioneer a JVC hlavní jednotky, má láska pouze pro IOS (video)
MotionX-GPS je dobrou volbou v iPhone a IPAD navigační hra již nějakou dobu, ale teprve nedávno začala protáhnout své nohy trochu. App má nyní kompatibilní s celou řadou JVC a Pioneer jednotek hlavu (uvedeny níže), která umožňuje full-obrazovka 3D navigaci. V tomto režimu mobilní zařízení v podstatě otočí do dálkového ovládání se zjednodušeným rozhraním, s POI vyhledávání a samozřejmě přehrávání médií. Připojení není pomocí terminálového režimu standard, to funguje pouze s iPhone a IPAD, a my jsme řekli, že bohužel nemá společnost plánuje na podporu jiných platforem do budoucna. Takže, pokud nejste na IOS budete prostě muset najít svou vlastní cestu kamkoliv jdete.

Pokračovat ve čtení MotionX-GPS Drive vývoz full-obrazovka navigace Pioneer a JVC hlavní jednotky, má láska pouze pro IOS (video)

MotionX-GPS Drive vývoz full-obrazovka navigace Pioneer a JVC hlavní jednotky, má láska pouze pro IOS (video) původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 22:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat