neděle 23. ledna 2011

LG G-břidlice spatřen v korejské hudební video, 3D kamery a všechny?

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/lg-g-slate-spotted-in-korean-music-video-3d-cameras-and-all/:
Ach LG, jsi opravdu myslíte, že byste mohl proklouznout celou tabletu minulosti zrak jako orel gadget obsessives Koreje? G-břidlice byl jeden z více záhadné zařízení byla zahájena na veletrhu CES v tomto roce, ale nyní se zdá, že setřásl některé její plachosti a dělal portrétu vzhled na Popová hvězda Seungri nejnovější hudební K-vid. Náš korejský korespondentů nás informoval, že Seungri kapela Big Bang měl vztah s LG od zavedení levných a veselá Lollipop sluchátko (video důkaz po přestávce), takže to není bezdůvodné se domnívat, tento mladý chlapík má vnitřní linku na LG nadcházející hardware. Jeho video ukazuje LG-brandové břidlice na 0,53 a 1,52, a když dostaneme jen krátké záblesky, jeden z nich naznačuje, dual-kamera pole na zadní straně, který zdánlivě potvrzuje dřívější zvěsti o G-břidlice přináší některé 3D voodoo , aby na trhu. Přeskočit přestávka a přesvědčte se sami.

[Díky, Alan Yi]

Pokračovat ve čtení LG G-břidlice spatřen v korejské hudební video, 3D kamery a všechny?

LG G-břidlice spatřen v korejské hudební video, 3D kamery a všechny? původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 03:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat