neděle 23. ledna 2011

Nuance otevře Dragon Mobile SDK pro vývojáře aplikace, vidíme konec trapné diktát

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/nuance-opens-dragon-mobile-sdk-to-app-developers-we-see-end-to/:
Tam jsou některé zprávy, které jsou jen trapné diktovat lidské bytosti. Naštěstí pro nás a odešel cirkusu hadí žena jsme si najali, aby se náš typ missives, Nuance rozšiřuje dosah jejího přepisu softwaru tím, že jeho Dragon Mobile SDK vývojářům k dispozici pro použití v IOS a Android aplikací. SDK, který je zdarma ke členům Nuance Mobile Developer Program, sportovní řeč-k-text schopnosti v osmi jazycích a text-to-speech, v 35. Existuje již aplikace tam, že může dělat práci, včetně vlastních Nuance diktování Dragon , ale vítáme nové pokroky v automatizovaných transkripce. Víte, že to není přesně to, na procházku do parku diktoval celý Clay Aiken Fan Club newsletter chlápek jménem Sid lidská preclíku.

Nuance otevře Dragon Mobile SDK pro vývojáře aplikace, vidíme konec trapné diktátu původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 07:05:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mashable | zdroje Odstín | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat