neděle 23. ledna 2011

Hackeři přestrojení telefonu jako klávesnice, použít k útoku na PC přes USB

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/23/hackers-disguise-phone-as-keyboard-use-it-to-attack-pcs-via-usb/:
Viděli jsme hackeři použití klávesnice doručit škodlivý kód na počítači , a které jsme viděli smartphony použít jako dálkové ovládání pro automobily a TV - ale my jsme nikdy neviděli smartphone se tváří jako klávesnice slouží k ovládání počítače, dokud se teď . Pár lidí na letošní Black Hat konferenci DC vymysleli chytrý kousek kódu, který umožňuje kořeny smartphone - připojení k PC přes USB - představovat jako klávesnici nebo myš k útoku a ovládat počítač. Hack využívá neschopnosti USB k ověřování připojených zařízení ve spojení s operačním neschopnost systémy 'pro filtrování paketů USB, který by umožnil uživatelům překazit takový útok. Při využití digitální kostým zaseknout počítač je šikovný nápad, to nepředstavuje zvýšené riziko pro mnoho uživatelů, protože metoda stále vyžaduje fyzický přístup k USB portu do práce - a většina z nás by asi všimnete, že někdo připojení smartphone do našich notebooků, zatímco my jsme používat.

[Obrázek Kredit: Angelos Stavrou / CNET]

Hackeři přestrojení telefonu jako klávesnice, použít k útoku na PC přes USB původně objevila na Engadget na ne. 23 leden 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Black Hat DC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat