sobota 22. ledna 2011

Apple podrobnosti patentová přihláška magické myš s vestavěný displej

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/apple-patent-application-details-magical-mouse-with-a-built-in-d/:
Mohl Magic Mouse být nahrazen ještě "magické" vstupní zařízení? To by mohlo, kdyby právě zveřejněné Apple-patentová přihláška někdy za následek skutečný produkt. Jednoduše popsat jako "zařízení počítačový vstup, včetně zobrazovacího zařízení," aplikace jasně detaily myš, která by obě dotek-citlivý povrch a vestavěný displej. To, že aplikace návrhy, mohl otevřít celou řadu nových možností vstupu, včetně použití myši jako numerická klávesnice, telefon, osobní digitální asistent, nebo grafiku pad, abychom jmenovali jen několik. A co víc, by povaha collimated sklo použité pro myš také zřejmě aby je mohl zobrazit zvětšený obraz něčeho vespod, a obrázky zobrazené by se zdánlivě zdají být přímo na povrchu myši, a nezdá se být v rámci sklo (my nemluvíme o pravidelný kapacitní dotykovou obrazovkou na myši zde). Samozřejmě, že vše je stále jen patentové přihlášky, a Apple má dlouhou, dlouhou řetězec z těch, které teprve vzniknout nic - ještě, něco o tomhle nám připadá trochu častěji než, řekněme, hlava -montáž displeje iPhone .

Apple aplikace podrobnosti patent magické myš s vestavěný displej původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 17:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Patentové přihlášky | zdroje Apple patentová přihláška | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat