sobota 22. ledna 2011

MOTOBLUR přichází do Xoom jako aktualizace softwaru, stále považovány za vlajkový produkt společnosti Google? (Aktualizace)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/21/motoblur-coming-to-xoom-as-software-update-still-considered-goo/:
Možná jste si mysleli, Motorola Xoom by ztratila - a troufám si říci, ušetřil od - kabát MOTOBLUR . Být inaugurační voštinová zařízení, které byste očekávat, že Google, aby tabletu, vanilka jak je to možné (např. G1 , Nexus One , Nexus S ). Opravdu, Android ředitel strojírenské Dave Burke říká, CNET UK, že Xoom je vlajkový produkt pro Mountain View, ale ve stejné hlášených setkání, Motorola Jonathan Nattrass řekl MOTOBLUR přijede na tabletu jako aktualizace softwaru. V jaké formě? Nevíme, ale když jsme museli hádat, že to bude mnohem více izolované, že předchozí zařízení - speciální widgety, snad, a služeb pro zálohování nebo sledování ztratil břidlice. Pojďme si hrát čekat-a-vidět na tohle, alespoň do horní liště dostane cartoonish modré estetický.

Aktualizace: Motorola se dostala k Phandroid říct, že ano, to je "Google Zkušenosti Device" a jako takový, měli byste očekávat, že platforma a uživatelské rozhraní má být Google. Není přesně vysvětlit, kde Nattrass dostal mluví bodů, ale teď nazývejme to silný vyvracení a jít dál. Určitě budeme mít jasnější představu, jakmile se můžeme skutečně snaží Xoom / voštinová se pro sebe.

MOTOBLUR přichází do Xoom jako aktualizace softwaru, stále považovány za vlajkový produkt společnosti Google? (Update) původně objevila na Engadget na Pá. 21 leden 2011 17:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje CNET UK | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat