sobota 22. ledna 2011

Mobilní širokopásmové připojení ostuda: AT & T při pohledu na odstupňovanou data ceny a rychlosti pro nadcházející LTE služby

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/mobile-broadband-shocker-atandt-looking-at-tiered-data-pricing-an/:
Všichni víme, AT & T prostě miluje jeho odstupňovaných cen modelů , takže není žádným překvapením, když slyším, že dopravce má v úmyslu obrátit své nadcházející LTE služeb do tier-vana velkých nových propracovanosti. BGR má přijít přes interní dokument podrobně popisující, jak AT & T plánuje segment jeho 4G cen na základě rychlosti a dat příspěvku, což znamená, že vaše cena bude odrážet množství dat, které konzumují, a míru, v jaké jste ho pohltit. Chcete-li přidat další složitosti pružnost, Ups bude Nejlépe k dispozici, aby vám umožní uživatelům zesilovač svou rychlost připojení na omezenou dobu nebo zvýšit jejich příspěvek na na-měsíčně. Jsme jednání klinická hodnocení této nové nabídky začne v květnu, což zapadá do úhledně se v současné době plánuje LTE rollout v druhé polovině tohoto roku . Takže to není všechno v kamenných dosud, ale bez ohledu na počet datových možností AT & T vrhá naše cesta bude zásadní otázka vždy stejné: kolik?

Mobilní širokopásmové připojení ostuda: AT & T při pohledu na odstupňovanou data ceny a rychlosti pro nadcházející LTE služby původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 04:38:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boy Genius Zpráva | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat