sobota 22. ledna 2011

Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/audi-auto-union-type-c-e-tron-study-puts-your-pow-pow-power-whee/:
Maximální rychlosti 18 mph, a rozsahu 15 mil? Poplatky jen dvě hodiny? Ne, to není budoucnost dopravy mluvíme tady, je to hračka. Hračky z Audi , ze všech míst. Společnost vytvořila tento elektrický-poháněl a polovinu-měřítko rekreaci Auto Union Typ C, grand prix závodník na konci 1930, a udělal to v e-tron rouškou, použití moniker z jeho dospělý line elektromobilů, jako sladký e-tron Spyder . Tohle je určený pro děti všech věkových kategorií - tak dlouho, jak oni jsou kratší než 5'11''- a to bude k vidění na Mezinárodním veletrhu hraček v Norimberku. V tomto bodě není žádná zmínka o plánu produkovat to ani cenu, pokud Audi udělal, ale určitě je to jedna z těch ", pokud jste se zeptat" věci - že tělo je zcela vyroben z uhlíkových vláken, a že věci nejsou levná.

Pokračovat ve čtení Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil

Audi Auto Union Type C e-tron studie vyčíslila své pravomo-pow-Power Wheels, aby zahanbil původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 10:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ElectricCarsReport | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat