sobota 22. ledna 2011

Real-Life mod schránky vypráví svůj iPhone, když máte klasickou poštu (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/real-life-mailbox-mod-tells-your-iphone-when-youve-got-snail-ma/:
Myslíte si, trávit dny zoufale čeká na kreditní karty, poukázky, kupóny na Pizza Hut, a připomenutí z vašeho zubaře, že je čas na další čištění? Jsme zredukováno naši závislost na USPS, ale pro ty, kteří ještě dostat fyzické komunikační poznámky, Make vyvinula Arduino-poštovní schránky na mod, který posílá push oznámení , když místo je v. V roce 2005 jsme viděli neohrabaný zařízení zvané POSTIN , že udělal totéž. Naštěstí, tento systém nevyžaduje další gadget, místo toho posílá zprávy přímo do vašeho iPhone. Poštovní systém varování používá snap-akce spínač, napojený na čidlo Arduino, aby signál při otevření poštovní schránky. Kus kódu, čeká na signál a pak požádá o URL z PHP-umožnil server, tlačí upozornění na váš mobilní telefon pomocí iPhone Prowl app. Die-hard USPS fanoušci mohou podívat na instruktážní video po skoku.

Pokračovat ve čtení Real-Life mod schránky vypráví svůj iPhone, když máte klasickou poštu (video)

Real-Life mod schránky vypráví svůj iPhone, když máte klasickou poštu (video) původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 02:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Udělat | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat