sobota 22. ledna 2011

Nexus Jeden dostane malý update na Android 2.2.2, opravuje problémy směrování SMS

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/22/nexus-one-gets-tiny-update-to-android-2-2-2-probably-fixes-sms/:
Nesmí být předstižen jeho nástupce Samsung , Nexus One dostat přes miniaturní-the-air aktualizace stejně, odesílání uživatelů na mysli-ohýbání jízdy od Android 2.2.1 (verze FRG83D) na FRG83G budovat Android 2.2.2 . Když se objeví, že důkladně oslnil a zmatené na druhé straně, bude to, co najdou? Jsme hovořili s Google a to je jen pár chyb, ale jeden z nich je spíše důležité - tato aktualizace bude jít dolů v análech historie jako ten, který není nechtěně posílat vtipné texty určené pro vaše-spolupracovníky do svého smrtelně vážné boss. Jo, a pokud to zní jako něco, co byste chtěli mít hned, spíše než čekat na formální rollout, můžete najít soubor, který potřebujete na serverech Google právě teď.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Nexus Jeden dostane malý update na Android 2.2.2, opravuje problémy směrování SMS původně objevila na Engadget na so. 22 leden 2011 17:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android a já | zdroje FRG83D aktualizace (Google) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat