sobota 1. ledna 2011

Via Motors E-REV hybridních nákladních vozů výkon vašeho dojíždět a práce na staveništi také (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/via-motors-e-rev-hybrid-trucks-power-your-commute-and-the-job-si/:
Via Motors E-REV hybridních nákladních vozů výkon vašeho dojíždět a práce na staveništi příliš
Hybridní vozy oficiálně skočil žralok, nudné ovladače od pobřeží k pobřeží, protože samolibě hypermile kdekoliv jdou. Mezitím, ty s velkými vozy byly relativně smůlu, musel zastavit často na plyn - a skřípání zůstává z těch malých kříženců z jejich blatníku studní. To je měnící se brzy, s Via Motors přijetím rebranded Chevy vozíky (kopat, že létání V, mřížka) a nabízí jim na loďstva v roce 2011, s prodeji jednotlivcům nadcházející dva roky později (můžete dostat v souladu nyní za 1.000 dolarů dolů). Velké společnosti, jako je, zdá se, že bude PG & E možné role v těchto takzvaný E-REV vozy, které nabízejí buď 20 nebo 40 mil od elektrickým sporákem, rozšířený palubní generátor. Ano, je to série hybridní uspořádání podobné teoreticky Volt , se spalovacím motorem nabíjení baterie, které se, podle pořadí, pošlete šťávy 268hp motor. Zajímavé je, ačkoli, že generátor může pohánět i další kroky, které poskytují 120 nebo 240 na nářadí, světla, možná dokonce horké vany, pokud jste super cool dodavatele. Ani slovo o předpokládaných nákladech vozidla ani efektivitu, ale my neočekáváme zázraky na obou předních.

Pokračovat ve čtení Via Motors E-REV hybridních nákladních vozů sílu vašeho dojíždět a práce na staveništi také (video)

Via Motors E-REV hybridních nákladních vozů výkon vašeho dojíždět a práce na staveništi také (video) původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 19:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Via Motors | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat