sobota 1. ledna 2011

Meizu má M9 zahájení shromažďuje tisíce fanoušků Jack Wong po celé Číně (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/meizus-m9-launch-amasses-thousands-of-jack-wong-fans-across-chi/:
Docela působivé, ne? Meizu určitě učinil moudré rozhodnutí, která spustila svůj M9 Android telefon na první den roku 2011, který, stejně jako ve většině ostatních zemí, se stane být státní svátek v Číně. Podle některých Meizu fanoušky (aka "Mei-yo" nebo doslova "přátelé Meizu") mimo jednu ze dvou Shenzhen obchody, tam bylo už asi 60 lidí seřazených venku kolem 6 hodin ráno. Několik z nich dokonce čelil chladného počasí, protože dvacet hodin v noci, přes generální ředitel Jack Wong aktivně odrazuje takový ruch na fóru v zájmu zdraví lidí, slibný "všechny vlajkové obchody bude mít dostatečné zásoby" pro všechny před-zadavatelům. Meizu nebyl zájem na to, aby nás na oficiální čísla, ale dva Shenzhen obchody sám mohl jsem snadno sloužil několik tisíc zákazníků dnes ráno. Bez omezení, kolik jednotek každý člověk mohl pre-order, dovedete si představit Meizu montážní linky pracovat dlouhé hodiny, aby zásoboval svoje obchody z dalších 28 provincií v Číně. Mezitím někde tam venku, pan Wong, je šťastně kontrola jeho bankovní účet. Video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Meizu je M9 zahájení shromažďuje tisíce fanoušků Jack Wong po celé Číně (video)

Meizu má M9 zahájení shromažďuje tisíce fanoušků Jack Wong po celé Číně (video) původně objevila na Engadget na so. 01.01.2011 07:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat