sobota 1. ledna 2011

Windows XP částečně re-vytvořený v LittleBigPlanet 2, okna v sázce pro hráče náročnost (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/windows-xp-partially-re-created-in-littlebigplanet-2-ups-the-st/:

Viděli jsme CHIP-8 emulátor , a dokonce i virtuální procesor postavený uvnitř hry, ale my jsme ještě setkat hru rekreaci Windows. Díky čtveřici pracovitý LittleBigPlanet 2 beta hráči, i když, my můžeme nyní konečně ověřit, že z našeho kopii 100 Geeky projektů Musíte Svědek Before Dying. Jak na video výše uvedeného vyplývá, hlavní funkce systému Windows, že jsem napodobil k dnešnímu dni patří pracovní start menu a kurzor myši, multiplayer podporu pro nejrůznější bloatware hry, a dokonce i dobré ole 'modrá obrazovka smrti. To je docela působivé věci z ambiciózních platforming titulu, který nebude oficiálně loď až do poloviny-leden. Netřeba dodávat, že jakmile přijde plná verze, očekáváme pracovní kopii Lion běží stat. Slyšel jsi nás lidi - my jsme nastavení baru, že vysoká.

Windows XP částečně re-vytvořený v LittleBigPlanet 2, okna v sázce pro hráče náročnost (video) původně objevila na Engadget na so. 01.01.2011 12:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje Playstation Životní styl | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat