sobota 1. ledna 2011

Knihovna kongresu očí Národním filmovém registru streaming systému

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/01/library-of-congress-eyes-national-film-registry-streaming-scheme/:
V digitálním věku, knihoven po celé zemi hledali způsoby, jak zůstat relevantní a užitečné, protože i nadále své základní poslání dát lidem přístup k médiím a vzdělávacích materiálů. Za tímto účelem, Library of Congress oznámila plány na výběry z Národního filmového registru k dispozici pro streamování on-line. Samozřejmě, jako federální poznámky Times, v oblasti autorského práva vlastníků někteří odmítají návrh (je těžké si představit, George Lucas někdy někdo nechat volně stream Star Wars), ale teoreticky to není špatný nápad, vůbec. "Doufám, že budeme schopni něco vymyslet," řekl knihovník kongresu James Billington. "[Registr] má velký vzdělávací a inspirativní, stejně jako hodnotu zábavy." Kromě toho, pokud nechcete dávat dětem legální, bezpečný způsob, jak se dívat na klasické WC Fields film "Je to Gift" (1934), jsou to jen jde, aby si to z nelegální torrent stránek či z prodeje pirátských DVD kluci na Penn Avenue v Garfield.

Soubor pod:

Knihovna kongresu očí Národním filmovém registru streaming režim původně objevila na Engadget na so. 01.1.2011 03:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Federální Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat