sobota 1. ledna 2011

PSA: iPhone alarmy nefunguje přišel Nový rok 2011

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/psa-iphone-alarms-not-working-come-new-years-day-2011/:
Nejsme úplně jisti příčinou tohoto fantazie nové emise ovlivňující Apple iPhone super cool řada mobilních telefonů, ale zřejmě máte problém přijít 01.1.2011. Podle výbušné proud frustrace-naplněné tweets na Twitteru microblogging služby, když hodiny udeří půlnoc, bude jednorázové alarm přestane zpívat. Otázka zní přízračně podobá nedávné letního času potíže jsme byli svědky již v listopadu, když jsme viděli, jak opakující se budík a jeden alarm poruchy, resp.

Tak jak můžete opravit potenciálně life-ničí problém? No, dokud Apple patche jeho OS - a to je v současné době jasné, jestli je to jen IOS 4.2.1 nebo starší verze stejně - můžete jednoduše vytvořit opakující buzení v době, kdy musíte být probudil, a pak vypnout, jakmile se vaše sny jsou zcela zničené. Jsme s hlubší pohled do problematiky a kontaktovala Apple - pokud dostaneme více novinek, budou vás jako první vědět. Mezitím, neváhejte politovat v komentářích, a ... šťastný nový rok?

[Díky všem, kdo poslal to v]

PSA: iPhone alarmy nefunguje přišel Nový rok 2011 původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 21:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cvrlikání | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat