sobota 1. ledna 2011

Netflix a Vudu ne bít Boxee box do ledna ... jako kdyby jste nemohli tušit

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/netflix-and-vudu-not-hitting-boxee-box-till-january-as-if-you/:
Podle příspěvek, který je jen pryč žít na blogu Boxee je, uživatelé Boxee Box neuvidí Vudu nebo Netflix obsah na svých televizorech až do ledna. Víme, že bude čekat být bolestivé. Podle týmu Boxee by Vudu nabídky hit platformě, jakmile příští týden, ale Netflix nebude k dispozici až do konce měsíce. Společnost tvrdí, že obě služby jsou v provozu ve svých kancelářích, ale více času bylo potřeba na "test každou žádost, aby se ujistil, že jsou připraveny ke startu." Je příjemné vědět, kde stojíme, i když by to bylo ještě hezčí získat častější aktuální informace o stavu těchto aplikací namísto last-minute blogu na Silvestra.

Přesto, že příspěvek má stejné doteky naději na světlou budoucnost vidí Boxee pro domácí zábavu, a potvrzení z obrovských problémů při startu tváří v příštím roce. V jejich slovech: "Jak jsme se připravte na Nový rok zítra a CES příští týden, je jasné, že v roce 2011 budeme soutěžit s firmami, které tráví více krmení svých zaměstnanců, které musíme platit my jsme přesvědčeni, že i když naše. malý tým bude i nadále tlačit obklopit, co lidé očekávají od svých televizorů. " Zde na Engadget, jsme dychtiví vidět, jak to všechno odehrává, ale my jsme rozhodně zakořenění pro outsidery, kteří mají rádi Boxee propagoval tolik, co na světě je právě probouzí do. 2011 bude bláznivý rok!

Netflix a Vudu ne bít Boxee box do ledna ... jako kdyby jste nemohli tušit původně objevila na Engadget na Pá. 31 prosinec 2010 21:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Boxee blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat