sobota 1. ledna 2011

Rezervní napájení: kniha roku 2010, Inkgadget Recenze

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/12/31/reserve-power-paper-2010-the-inkgadget-review/:
Za uplynulé dva týdny jsme byli s vestavěným lehký flexibilní technologie do našich pracovních postupů. Obvykle, samozřejmě, jen asi všechno, co píšeme, je směrován přes procesor, operační systém a aplikace a okamžitě projeví na LCD pomocí některé multitasking uživatelského rozhraní. Nicméně, jsme hledali způsob, jak organizovat to-do seznamy na samostatném displeji tak, že nejsou ztraceny v průběhu dne v práci nebo nástupu do zbytečného obrazovky nemovitostí. Jak se to stane, jsme byli pozváni na exkluzivní tiskové konference vychvalovat nejnovější verzi papíru.

Papír je tenký, skládací látka, která dokáže pojmout celou řadu doteků na výrobu slov a grafiky. Úlovek je, že, podobně jako náplně do tiskáren, musí být tyto doteky být znovu naplněny inkoustem nebo vyměnit. Ale tam je široká ekosystém těchto zařízení, která jsou široce dostupné.

Vývojáři z papíru mají opravdu dát hodně předvídavosti do široké pole použití. Nástroj má téměř žádné učení a zadávání dat je tak jednoduché, že malé děti budou mít žádné problémy zvládnutí jejich základy. Kniha přináší vysoký kontrast při použití s příslušnou barvou a spotřebovává žádnou moc. A, jednoduše řečeno, není tam žádný displej na trhu, které mohou složit jako pružně jako papír, což nám umožňuje proklouznout nepozorovaně malé list do kapsy u košile nebo peněženku.

Pokračovat ve čtení rezervní výkon: kniha roku 2010, Inkgadget Recenze

Rezervní napájení: kniha roku 2010, Inkgadget Recenze původně objevila na Engadget na pá. 31 prosinec 2010 18:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat