pondělí 18. dubna 2011

Zapnuto: flip-flop

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/switched-on-flip-flops/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Tento týden oznámení, že Cisco je bednění jeho Flip Video podnikání byl ale poslední zvrat v historii podílu na trhu-vedoucí zařízení. Flip dostal jeho začátek po jeho tvůrci, Pure Digital, pozměnil své původní jednorázové videokamera se opakovaně po hackeři ukázal, že to by se dalo dělat. A jeho úspěch i nadále vzdorovat konvence, že výrobek bude rezonovat proti zabil digitálních fotoaparátů a stále příslušné smartphony, které by mohly střílet konkurenční - a dokonce ve vysokém rozlišení - video.

Flip také prudce stoupla nad tržní podíl společností s daleko silnější značek, například Sony a Kodak, ačkoli latter dělal zisky na řetěz hitů, včetně 1080p-střelba Zi8 a nepromokavé PlaySport . Je to dokonce bránil počáteční vpád z Apple iPodu nano a byl stále drží své vlastní po debutu nejnovější iPod touch, který se funkce snímání HD videa z iPhone a zpřístupnila ji bez smlouvy. Ano, Flip visely těžké. To je důvod, proč jeho zrušení koneckonců nejlépe vypovídá o Cisco, firma , která jej získali pro některé 590 miliony dolarů na skladě.

Cisco potřeboval ukázat růst s linkou spotřebitele výrobek, který nemůže být snadno rozšířen o akvizicích a které pocházejí jen málo společného s matkou značky - ještě méně než Linksys, společnosti sítí linku. Cisco jistě snažil. Ale skupina Flip provedli několik nepravdivé tahů, které trčely jako pop-out konektor USB, a malý, že jaro-naložené radost.

Pokračovat ve čtení Přešel na: flip-flop

Zapnuto: flip-flop původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 20:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat