pondělí 18. dubna 2011

Meizu MX být Jack Wong je další sen telefon, přichází s HDMI-out do konce roku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/meizu-mx-to-be-jack-wongs-next-dream-phone-coming-with-hdmi-ou/:
Je to jen bylo 109 den od Meizu je pozoruhodné zahájení M9 Android, ale jak všichni víme, není nic zastavit naše muž Jack Wong z dráždila jeho příští vlajkovou lodí telefon na jeho fóru. Dříve známý jako M9II , má Wong nyní přejmenován na tento 4-palcový sluchátko MX - zřejmě krátký pro "Meng Xiang" nebo "sen" v Číňanech mandarína, ale X můžete také vychytrale zdvojnásobit jako římská číslice pro 10 zde. Také rozdělil je výše skutečný-životní záběr MX mock-up - není daleko od dřívějšího render - což je náležitě vidět chillaxing na lůžku generálního ředitele. V samostatné fórum vlákno, už jsme řekli, že HDMI a koaxiální digitální audio výstupy budou přítomni na MX, a 16GB model bude vydán do konce roku pravděpodobně k 3580 jen ($ 548). Přestože se jedná o významný skok z M9 je 2699 jen ($ 413), Wong trvá na tom, že oba telefony stejné ziskové rozpětí, a upřímně řečeno, bude to ještě docela dobré řešení pro některé Cortex-A9 dobroty pod větší displej. Budeme tady na vás čekají, Meizu!

Pokračovat ve čtení Meizu MX být Jack Wong je další sen telefon, přichází s HDMI-out do konce roku

Meizu MX být Jack Wong je další sen telefon, přichází s HDMI-out do konce roku původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 22:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Meizu Me | zdroje Meizu BBS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat