pondělí 18. dubna 2011

SAE plány podnikové třídy-messaging zákaz pro jednotlivce a malé firmy?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/uae-plans-enterprise-class-messaging-ban-for-individuals-and-sma/:
Zdá se, že ve Spojených arabských emirátech nebyl spokojen s špionáže smlouvy , že společnost RIM zavedeny - nyní vládní telekomunikační regulační orgán bude údajně omezit BlackBerry Enterprise Server (BES) služby pro podniky s více než dvaceti účty BlackBerry každý. Zajímavé je, že TRA sám popírá, že služby budou zastaveny na jednotlivce nebo malé firmy, i když RIM sama o sobě tvrdí, že takový zákaz bude skutečně projeví, i když RIM rovněž tvrdí, že "by bylo stavebním průmyslu policy vztahující se rovněž na všech podnikových řešení poskytovatelů, "šťastně naznačuje, že konkurenti by také být ovlivněna . Zákaz je zřejmě plánovaná na květen 1st, tak tam nebude dlouho čekat - přinejmenším, uvidíme, kdo mluví pravdu dvou týdnů od dnešního.

SAE plány podnikové třídy-messaging zákaz pro jednotlivce a malé firmy? původně objevila na Engadget na ne. 17 duben 2011 23:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AP , WSJ , TRA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat