pondělí 18. dubna 2011

Inhabitat Týdne v zelené: bláznivý koncept auta, milánský veletrh, a nové solární technika

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/17/inhabitats-week-in-green-crazy-concept-cars-the-milan-furnitu/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Světové energie z obnovitelných zdrojů přijal náraz inovací tento týden Inhabitat informoval o nové průkopnické solární technologie , které by mohly způsobit fotovoltaika zastaralý - viz Engadget je přijmout tady - a plán na využití společné sušárny rez generovat obrovské množství levné energie . Také jsme viděli, zelené energetické projekty vyzvednout páry po celém světě jako Pákistán oznámil, že bude stavět své první on-grid sluneční soustavy , Chevron vykopl hodlá investovat do větrných elektráren pro Kazachstán , a Eriksson architektů představila Energy-Efficient geodetická drahokam města pro Čína.

Zelená doprava tech odstartoval, jak jsme se podívat na šílené 23-cestující elektrické superbus , které mohou zasáhnout 155MPH a roadster Phoenix - svět je první biologicky rozložitelné auto. Volkswagen také otáčeli, protože představila všichni-elektrický koncept verze klasické autobusové VW, a viděli jsme udržitelné dopravy vyplula jako Zyvex představila nanotech Piranha lodi , což je 75% lehčí, o 40% silnější, a 400% více paliva- účinnější než hliník plavidel. Nakonec jsme se představila několik horkých nových ekologických vozidel auto Shanghai show začala rev up - to vše Luxgen-elektrický Neora auto pojetí a Peugeot Hybrid SXC .

V dalších novinek, tento týden jsme přinesli ty nejlepší a nejbystřejší ekologicky šetrných výrobků z 2011 milánský veletrh - z energie-absorbovat lampy , které nikdy potřebuje být připojen k první na světě barevné-měnící OLED panely na ohromující závěsné svítidlo vyrobené výhradně z recyklovaných kartonů pití . Máme také představila několik návrhů pro zelenější elektronikou - revoluční papír slitiny , které by mohly uzavřít gadgets zítra a nádherný bambusu MacBook případ - a máme společnou 7 způsobů, jak dostat své dítě nadšeni fotografii.

Žádné komentáře:

Okomentovat