pondělí 18. dubna 2011

Motorola Atrix zahájit výhradně s Orange UK na začátku května

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/18/motorola-atrix-to-be-an-orange-exclusive-in-uk-coming-early-may/:
Právě včas, aby duelu s Samsung Galaxy S II , Motorola Atrix je procházet přes Atlantik na brzké propuštění května v barvách Orange. UK dopravce Orange má hrdě oznámila, že bude "exkluzivní zahájení partner" pro Atrix ve Velké Británii, která nabízí dual-core sluchátko zdarma na dva-leté smlouvy stojí 35 liber za měsíc nebo více. Pracovat a hrát Kit, která obsahuje telefonu Multimediální dok bude k dispozici za sníženou cenu 50 liber na nové zákazníky kupovat telefon, nebo zdarma ke stávajícím předplatitelům Orange upgradu na Atrix v průběhu května. Firemních zákazníků na některé z více předražené plně vybavený tarifů bude také dostat šanci vrhnout Lapdock zdarma. Skočit minulosti přestávka na fulll Orange tisková zpráva, nebo hit zdroj odkaz k registraci Vašeho zájmu nyní.

Pokračovat ve čtení Motorola Atrix zahájit výhradně s Orange UK na začátku května

Motorola Atrix zahájit výhradně s Orange UK na začátku května původně objevila na Engadget na po. 18.dubna 2011 06:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Orange Shop | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat