pondělí 18. dubna 2011

IOS a Android pokračovat v sekání daleko na trhu mobilních her, konzolí i nadále silný

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/18/ios-and-android-continue-chipping-away-at-mobile-gaming-market/:
Přiznejme si to - chytré telefony (jmenovitě, IOS a zařízení se systémem Android) jsou pomalu pryč štěpkování na přenosné herní trh. Pokud si vzpomínáte, Apple vzal pěkný kousek na trhu-podíl na koláč - a jak jste si všimli na obrázku výše, vidíme stejný trend tentokrát. Podle údajů z Flurry a NPD Group, IOS a Android se vydělávat značná část příjmů v přenosných software sféry her, s Nintendo DS dominantní podíl na trhu klesl z 70 procent v roce 2009 na pouhých 57 procent v roce 2010 ubytovat nováčky . Můžeme být svědky poklesu relativní příjmy, protože PSP a DS jsou na cestě ven, aby se prostor pro NGP a 3DS - to se však v této tabulce hovoří pouze o tom proudu-gen přenosky. Ale hej, to je téměř pro každého snadné strávit jeden lupen na full-rozvinutou hra, ne? Hlava kolem přestávce pro některé další videoherní příjmy statistiky, prosím.

V níže uvedeném grafu, uvidíte, že kombinace IOS a Android jen dá dva na 8 procent z celkových příjmů celého trhu videoherní software. Jistě, dva operační systémy mají vzít sousto z přenosných prostoru, ale ve srovnání s celkovou herní software video příjmy, nejsou vytlačili konzole. Jsme vlastně svědky poklesu přenosné herní příjmy celkově z 29 procent na 24 procent ze Spojených států 'výborné herní koláč, zatímco konzole hry skočil pět procent mezitím. Hlavy vzhůru však tyto statistiky nemají sledovat využití, jen dolary vynakládány - nic říká, že chlap, který si koupil hromady software DS ani strávit celý den na jeho NeoGeo Pocket Barevné místo.

Pokračovat ve čtení IOS a Android pokračovat v sekání daleko na trhu mobilních her, konzolí i nadále silný

IOS a Android pokračovat v sekání daleko na trhu mobilních her, konzolí i nadále silná původně objevila na Engadget na po. 18 duben 2011 04:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TUAW | zdroje Rozruch | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat