pondělí 18. dubna 2011

Philips prodá HDTV podnikání Hong Kong-založil TPV Technology, bude ukojit sám se licenčních poplatků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/18/philips-sells-hdtv-business-to-hong-kong-based-tpv-technology-w/:
Philips se zabývá výrobou teevees více než 80 let, ale dnes jeho nový generální ředitel oznámil, že tento legendární historii se blíží ke konci. Schopen generovat zisk ze svých HDTV divize - to ztratilo společnost € 87 mil. EUR v prvním čtvrtletí - Philips bude brzy prodávat většinový podíl v ní k Hong Kong výrobce TPV Technology, při zachování 30 procent vlastnického podílu, a dohodnout garantované licenčních poplatků mezi € 50 milionů EUR ročně od roku 2013. To není špatné řešení pro holandská výrobce spotřební elektroniky, jehož spodním řádku za první čtvrtletí byla € 137 milionů EUR v černém, ale by bylo dvojité, která měla nové uspořádání bylo na místě. Všechny 4.000 Philips zaměstnanců, kteří pracují pod záštitou HDTV bude přenést na TPV, ačkoli společnost říká, že nechce "trhu nesprávně vyložil, že [to] v úmyslu ležel-off hodně zaměstnanců." Který nemá říkat, že to bude jinak. Video rozhovor s hlavním Philips 'Frans van Houten diskutovat o změně směru lze nalézt po přestávce.

Pokračovat ve čtení Philips prodá HDTV podnikání Hong Kong-založil TPV Technology, bude ukojit sám se licenčních poplatků

Philips prodá HDTV podnikání Hong Kong-založil TPV Technology, bude ukojit sám se licenčních poplatků původně objevila na Engadget na po. 18 duben 2011 05:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink FlatpanelsHD | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat