sobota 2. dubna 2011

Tesla Roadster Sport 2,5 recenzi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/tesla-roadster-2-5-sport-review/:
Tesla Roadster Sport 2,5 recenzi
Miniaplikace se objevují ve všech tvarů a velikostí, ale je to s jistotou říci, je to big'un. Jistě, to není zrovna přenosná v tradičním slova smyslu, a ne smlouvy na 24 měsíců bude dělat to hodí do našeho rozpočtu, ale to neznamená, že to nemůže mít místo ve vašem životě. Je to Roadster Sport, nejnovější přírůstek do Tesla rodině a pustil do světa loni v létě. Verze 2.5 je nejrychlejší ještě na silnici, skákat z nuly na 60 v 3,7 sekundy a přesto stále hodnocené 245 míle rozsahu.

Samozřejmě všichni víme, že jmenovitého rozsahu nutně nevyrovná k real-svět rozsahu, a real-svět výkonnost vozu není vždy žít až na to, co si přečtete v časopisech, a to buď. Opravdu v našem testování jsme nebyli schopni dělat to plně 245 míle, že Tesla říká, že můžete v roadsteru, ani jsme přišli blízko k blížící se tato věc je nejvyšší rychlost 125 mph. Ale poté, co strávil spoustu hodin zaklíněný uvnitř kokpitu tohoto 128.500 dolarů sportovní EV jsme pěšky mocný dojem, a to nejen s tím, jak jeli, ale v tom, jak to znělo. Čtěte dál, a můžete být jen příliš.

Pokračovat ve čtení Tesla Roadster 2,5 Sport recenzi

Tesla Roadster Sport 2,5 přezkoumání původně objevila na Engadget na pá. 01.04.2011 16:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat