sobota 2. dubna 2011

Jako první na světě GLONASS-umožnil smartphone lodě v Rusku, GPS uvažuje přepočítání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/worlds-first-glonass-enabled-smartphone-ships-in-russia-gps-po/:
No, měli byste se podívat na to? Planeta je první GLONASS telefon je nyní k dispozici, ale vypadá to, jako kdyby budete muset stoupat nad do Ruska, aby se ji používat. Samozřejmě, pokud jste sledoval příběh GLONASS vůbec nenajdete, že šokující v řadě, a pokud se rozhodnete vyzvednout ZTE-postavený MTS GLONASS 945 na další cestu, budete zacházet do plné -na GPS podpora ve Státech. Je to Froyo-založený přístroj s 3,2-palcovým dotykovým kapacitní, 2 megapixelový fotoaparát, 130 megabajt paměti, Bluetooth / WiFi a cenu těsně pod 11.000 rublů. To je kolem $ 400 v reálné peníze, které budete pravděpodobně zjistíte, který vám vyhovuje nejlépe v peněžence, pokud jste již zvedl všichni-příliš-podobný Vodafone 945. Zde je doufal, že svět je druhá GLONASS telefon je trochu více přesvědčivé v designu a funkce hlediska, jo?

[Díky všem, kdo poslal to v]

Jako první na světě GLONASS-umožnil smartphone lodě v Rusku, GPS uvažuje přepočet původně objevila na Engadget na Pá. 01.04.2011 23:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hi-Tech Mail | zdroje Quintura , MTS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat