sobota 2. dubna 2011

Amazon řekl, aby byl vzhledem k NFC-založené mobilních platebních služeb

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/amazon-said-to-be-considering-nfc-based-mobile-payment-service/:
Jak možná víte, Amazon nemá vlastně už aby to pro vás jednodušší nakupovat v jiných místech než na Amazon.com s jeho platební služby Amazon, a to teď vypadá, jako by to mohlo být dokonce přemýšlet o rozšíření věci cihel a malty prodejnách, jakož . Přesněji řečeno, Bloomberg hlásí, že Amazon zkoumá mobilní platební služby založené na NFC technologii, která by vám platit za zboží a přijímat věci, jako je věrnostní body pomocí nic jiného, ​​než NFC-vybavený mobil. Není divu, že Amazonka je také řekl, aby byl vzhledem k některé jiné funkce, které by poslat lidi zpět na Amazon.com - Bloomberg dává příklad někoho nákupy džíny v maloobchodě, kteří nemohou najít tu správnou velikost, a říká, že mohl jednoduše skenovat Jean značku, aby pár online. Podrobnosti jsou jinak trochu světla, a služba je zřejmě stále ještě není zcela jistá věc, i když člověk seznámí s záležitost říká, že Amazon bude rozhodovat, zda jít dál s tím, nebo ne "v příštích tří až pěti měsíců."

Amazon řekl, aby byl vzhledem k NFC-založené mobilních platebních služeb původně objevila na Engadget na Pá. 1.4.2011 20:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat