sobota 2. dubna 2011

Cablevision Optimální pro IPAD app je nyní k dispozici, proudy stovky televizních kanálů plus VOD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/02/cablevision-optimum-for-ipad-app-now-available-streams-hundreds/:
Nový Cablevision IPAD app je venku, přičemž o vysílání ( Fox, Discovery, Viacom ), útočící Time Warner živé televizní vysílání TWCable TV app tím, že nabízí účastníkům stejné kanály jako jejich iO televize balíček a video na vyžádání. Optimální pro IPAD app obsahuje také možnost nastavit DVR nahrávek, zaznamenaných pořadů mazat a prohlížet televizní záznamy, i když to nepůsobí jako přímý dálkový na kabelu box. V poslední době Fox a Cablevision hranoval účastníků nemohl sledovat své pořady na Hulu nebo dvě hry z World Series , který spolu s dlouhou bitvu nad sítě DVR , naznačuje, že kabelová společnost je připravena kopat jeho paty v hluboké na toto téma . Multichannel Novinky poukazuje na to, předplatitelé potřebujete alespoň jeden kabelové televize využívat nové aplikace a TOS říká, že to lze použít pouze v rámci zákazníka bydliště. Předplatitelé vhodně vybaveny, mohly chytit app na iTunes odkaz níže, podívejte se na fotky v galerii nebo video demo uživatelem vložené po přestávce.

Update: Nyní máme v tiskové zprávě a list od Cablevision (včetně po přestávce), takže tady to je podle čísel: 300 kanálů, lze registrovat až na třech iPads na účet a používat na libovolném dvou současně. Dálkové ovládání funkce jsou naplánované na léto, a společnost uvádí, že vzhledem k tomu, že je poskytování televizních kanálů v digitální kabelové sítě a ne na internet (ne 'čistý požadované služby) se domnívá, že toto použití se vztahuje stávající přepravní smlouvy.

[Díky, johnnydop, jcdesimp & Michael]

Pokračovat ve čtení Cablevision Optimální pro IPAD app je nyní k dispozici, proudy stovky televizních kanálů plus VOD

Cablevision Optimální pro IPAD app je nyní k dispozici, proudy stovky televizních kanálů plus VOD původně objevila na Engadget na So. 2.4.2011 12:04:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat