sobota 2. dubna 2011

SYNC je druhá verze pryč buggy start, Ford opravy s Ctrl-Alt-Delete

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/02/syncs-second-version-off-to-a-buggy-start-ford-fixes-with-ctrl/:
S ním bylo nařízeno 80 procent svých modelů 2011 , SYNC je bylo přínosem pro spodním řádku Ford, ale to není vše broskve a smetana pro posádku Dearborn je konektivita platformy. Naši přátelé na Autoblog hlásí, že druhá generace informačním softwaru má ošklivý zvyk trochu restartu sám, když se něco pokazí s jednou z aplikací. Nezní jako takový velký problém, s výjimkou těchto automatických restartů trvat i několik minut (věčnost, pokud jste spoléhat na GPS, aby vám asi), a systém má tendenci založit někam indexovaných hudby a související údaje telefon a zároveň stanoví sám . Zdá se, že jen jiný způsob, jak se s těmito závadami je vzít postižena auta na zimu, plný-na software přeinstalovat nebo reinitialization - proč Ford a Microsoft šel Ctrl-Alt-Delete cesta místo nálezu více uživatelsky příjemný řešení, budeme se asi nikdy nedozvíme. Modrý ovál tvrdí, že chlapci Autoblog zkušenost byla atypická, ale přesto válí aktualizace softwaru ke zmírnění problémů. Doufejme, že to je dost k zastavení SYNC systémy od dělání sil Zavřít tanec.

SYNC je druhá verze pryč buggy start, Ford opravy s Ctrl-Alt-Delete původně objevila na Engadget na so. 02.04.2011 15:31:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Autoblog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat