sobota 2. dubna 2011

GameStop podrobnosti plánů pro impulsní a Spawn Labs, říká, že je 'stává technologická společnost'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/gamestop-details-plans-for-impulse-and-spawn-labs-says-its-be/:
No, vypadá to, že GameStop plány po získání impulsní a Spawn Labs může být ještě velkolepější, než jsme měli podezření. Na konferenci dnes investor, GameStop uvedl bytu, že je "stále technologické společnosti," a že to skutečně v plánu zavést tzv. cloud-based herní službu podobnou OnLive v důsledku Spawn Labs pořízení, zatímco Impulsní bude slouží k "nelítostně soutěžit" s párou. Ale to je jen začátek věcí. Podle Dallas Morning News, GameStop i plány na rozšíření herní služby různých mobilních zařízeních, a to je zřejmě i zábavný nápad GameStop-značkové tablet, říká, že "pokud cítíme, jako bychom mohli udělat lepší práci Díky tabletu, budeme dělat. " Samozřejmě, někteří to je ještě docela kus cesty pryč, ale GameStop bude brát jeho prvních kroků poměrně brzy - to už se chlubili demo, jak bude služba integrovat do svých internetových stránkách (viz výše, spolu s "zkusit teď "na přání), a hodlá začít veřejnou beta ještě letos před vyvalit kompletní servis na začátku příštího roku.

GameStop podrobnosti plánů pro impulsní a Spawn Labs, říká, že je 'stává technologická společnost' původně objevila na Engadget na pá. 01.4.2011 21:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Dallas ranní zprávy (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat