sobota 2. dubna 2011

Apple patentová přihláška odhaluje plány pro externí baterii, kouzla další problémy pro HyperMac

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/01/apple-patent-application-reveals-plans-for-external-battery-pack/:
Cesta zpět v září loňského roku, Apple podal patent-oblek porušení proti HyperMac, lidé za těmito externí baterie . V té době to vypadalo, že Apple byl chránit své patentované napájecí konektor MagSafe, ale nově vydané USPTO žádost o "Napájecí adaptér s Interní baterie" by mohly odhalit přesnější pohled na společnost sporný motivace. Z pohledu na věci, oblečení hodlá své ochranné známky na odšťavňování řešení s tím, co je v podstatě nabíječka balení interní baterii. Podle patentu podání, by vynález obsahovat procesor pro parcelaci energie do hostitelského zařízení, jakož i adaptér, a mohla by zahrnovat i doplňkové zdroje energie jako solární články. Mimo jiné by to také komunikovat se zařízením nabíjí umožní uživatelům sledovat šťávu uloženy v extra baterie. Pokud se věc nemá skončit dělat to na trhu, vypadá to, že HyperMac mohl mít mnohem větší problémy na svých rukou, než malý patent-oblek porušení .

Apple patentová přihláška odhaluje plány pro externí baterii, kouzla další potíže pro HyperMac původně objevila na Engadget na pá. 01.04.2011 18:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AppleInsider | zdroje USPTO | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat