neděle 28. listopadu 2010

Osram Nový LED balík 50 procent jasnější, slibuje cameraphone záblesky, které sát 50 procent méně

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/osrams-new-led-package-50-percent-brighter-promises-cameraphon/:
Vidět ty usmívající se twentysomethings tam nahoře? To je, přátelé, je druh štěstí, které lze dosáhnout pouze s 150 slavnou lux LED intenzity. Naštěstí, dceřiná společnost Siemens Osram Opto Semiconductors má zabaleny v novém LED čip, který může dávat až jako působivá čísla, prohlašoval o 50 procent jasnější než jeho předchůdce - a díky tomu schopen rovnoměrně svítící 90-centimetr plochy ze vzdálenosti jednoho metru. Cameraphone blesky jsou zřejmé aplikace, ale kapesní projektory jsou další zřejmá patrona - to je téměř nemožné, aby naplnil dostatek světla z 'em, což by mělo pomoci. To není jasné, zda jasnější kapesní projektor by mohla mít stejný pozitivní vliv na chování na spoustu stylové mládí, i když - více o této situaci, jak jsme si to.

Osram Nový LED balík 50 procent jasnější, slibuje cameraphone záblesky, které sát 50 procent méně původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PhysOrg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat