neděle 28. listopadu 2010

Keepin 'je reálný falešná:' MacBook Pro 'běží' OS X, 'uskakuje dotazy na' legitimitu '

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/27/keepin-it-real-fake-macbook-pro-runs-os-x-dodges-question/:
Jistě - my jsme viděli litanie knockoff MacBook Pro jednotky, ale jak je asi ten, který skutečně je dodáván s OS X? Jak na úrovni nervových rachejtle k nekonečnu, nejmenovaný výrobce v nejmenované části Číny se zdá být Hawking lookalike MBP s Snow Leopard na palubě - výkon, že dokonce i Psystar by nebylo možné dosáhnout na dlouho. Jak příběh se odehrává kolem 466 dolar koupí si 14-palcový stroj s procesorem 1.66GHz ubohý D510 Atom, 2GB RAM, 320GB pevný disk a NVIDIA Ion 2 grafiky platformu. Jo, a zářící Apple logo na víku. Bohužel, riskantní specifikace seznamu se jeví jako poněkud zdráhá "přiznat", že "OS X" je skutečně naloženo, ale je to tam. Nám věřit. Myslíme si, že.

Keepin 'je reálný falešná:' MacBook Pro 'běží' OS X, 'uskakuje dotazy na' legitimitu ' původně objevila na Engadget na so. 27 listopad 2010 19:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MIC Gadget | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat