neděle 28. listopadu 2010

Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/peter-jackson-nabs-thirty-red-epic-cameras-to-film-the-hobbit-t/:
Jsme stále trochu zklamaný, že Peter Jackson nikdy Halo , ale to by mělo dát věci do pořádku tad - Pán prstenů režiséra bude film Hobbit v 3D zcela na třicet ručně obráběné- epický RED kamery, od začátku příštího roku. To je zpráva přímo z RED zakladatel Jim Jannard, ale to není všechno, jak omezený počet balení pre-produkce EPIC bude k dispozici pro rychlé zavedení stejně. 58.000 dolarů kupuje své hluboké-přivlastnil nadějný režisér obráběné EPIC-M tělo, PL titanu montáž, Bomb EVF a 5-palcový dotykový displej LCD, REDmote, čtyři-balení baterií, nabíječkou a pevné úložiště modul s čtyři- balení 128gigabajt SSD. Jannard očekává, že ruka-montáž, že první várka 5K termokamery v prosinci nebo v lednu, začátek skutečné montážní linky měsíc po tom, a doufejme, že mají širokou dostupnost na NAB v dubnu, i když to není dělat žádné sliby tam. Takhle RED rolích . PR po přestávce.

[Díky, Patrick]

Pokračovat ve čtení Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory

Peter Jackson NABS třicet RED EPIC kamery k filmu Hobbit, svádět vás k ránu své úspory původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 11:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje REDUSER.net (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat