neděle 28. listopadu 2010

Darwin-OP humanoid odhalil, připraven k open source vaše robotika program

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/darwin-op-humanoid-revealed-ready-to-open-source-your-robotics/:
Příští verze RoboCup-slavný DARWIN bot je asi připraven vzdát Nao běh pro své peníze. Nový Darwin-OP od Robotis a Virginia Tech je RoMeLa (pod vedením Dr. Dennis Hong, který se k nám připojil na Engadget Zobrazit na začátku tohoto roku) je jen asi k zemi, a první obrázky hotovou věc začaly obíhat. Zatímco bot je určen k provádění, se senzory a serva vhodné pro vyšší-end robotika, hlavní tah z návrhu je open source a modulární povaha hardwaru a softwaru. Bot lze zakoupit jako produkt z Robotis, ale CAD soubory jsou veřejně dostupné, a jeho plastové části mohou být vyrobeny koncovým uživatelem, jak ušetřit peníze (máte 3D tiskárně, že?). Povídá se, že robot bude prodávat za zhruba 8.000 dolarů, asi polovinu nákladů na jeho uzavřený zdroj soutěže Nao. Plné odhalit na robota je splatná na IEEE-RAS mezinárodní konference o humanoidních robotů za pár týdnů.

Darwin-OP humanoid odhalil, připraven k open source vaše robotika Program původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 10:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Plastové Pals | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat