neděle 28. listopadu 2010

iPhone 3G, 3GS dostat IOS 4.2.1 odemknout pomocí riskantní řešení ultrasn0w

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2010/11/28/iphone-3g-3gs-get-ios-4-2-1-unlock-using-risky-ultrasn0w-worka/:
Nelze čekat další minutu pro váš iPhone 3G či iPhone 3GS se dopravci-uvolnit ještě jednou? Tehdy a jen tehdy, pokud jste již běží nejnovější firmware, můžete skutečně ukrást trochu IPAD kódu vybrat požadovanou zámků - i když tam jsou některé vážné riziko při tom. IPhone Dev Team má nové verze PwnageTool , který používá 6.15.00 pásmu od IPAD firmware 3.2.2, který který jen tak náhodou běží perfektně na iPhone 3G a 3GS protože oba telefony a tablet té doby používají stejné Infineon rádio čip . Pokud víte, vaše cesta kolem IPSW a pravidelně bench-pressu ShSh kuličky, můžete si stáhnout veškerý software, co potřebujete právě teď - ale pokud nemáte, budete možná chtít vyhýbat řízení v současné době. Mluvili jsme o rizicích před chvílí, a v tomto případě existuje poměrně málo - jako neschopnost downgrade z pásma 6,15 nebo někdy dělat úplné obnově znovu, a to je docela pravděpodobné, že Apple nebude vypadat laskavě na záruky, pokud najdou vám běží IPAD software. Je to zlomí, chlapče.

iPhone 3G, 3GS dostat IOS 4.2.1 odemknout pomocí riskantní ultrasn0w řešení původně objevila na Engadget na ne. 28 listopad 2010 17:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ MuscleNerd (Twitter) | zdroje Dev-Team Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat