pátek 14. října 2011

Google Translate pro Android v2.2 dostane update, přidává podporu pro více jazyků řeči na mluvené slovo

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/13/google-translate-for-android-gets-v2-2-update-adds-more-languag/:
Nechte rozpoznávání hlasu bitva může začít! Siri se už hodil první úder v brzy-k-být riskantní (i když velmi ohleduplný) války hlasových služeb, ale nepočítejte Google se zatím. Lidí více než v Mountain View dělají co mohou, aby úder, přidávání dalších funkcí v Google Translate aplikace pro Android . Takže, co je nového v této verzi 2,2 upgrade? Společnost se rozšířila aplikace je již omezen řeči na mluvené slovo repertoár s podporou dalších 12 jazycích, přístupné prostřednictvím alfa-označené Konverzace módu . A aby vám zabránil jakékoliv nepříjemné (a potenciálně i veselé) momenty nezamýšlených překladu, je tu nyní po úpravě možnost, aby ti dva-cesta zahraničních výměn PG. Dobře, takže to není tak docela hands-free, HAL, jako update asistent Cyber ​​bychom chtěli, aby byl, ale tam je vždy Zmrzlina Sandwich za to - máme naději. Do té doby, jděte do toho a hit se zdrojem dole vyzkoušet experimentální zboží pro sebe a podívejte se na video ukázku rozhovoru režimu po přestávce.

Pokračovat ve čtení Google Translate pro Android v2.2 dostane update, přidává podporu pro více jazyků řeči na mluvené slovo

Google Translate pro Android v2.2 dostane update, přidává podporu pro více jazyků řeči na mluvené slovo původně objevila na Engadget na čt. 13 říjen 2011 19:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Všechny věci D | zdroj Android Market , Google Mobile Blog | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat