pátek 14. října 2011

GM dává Spark EV plně elektrických vozidel do výroby, začíná vývoj next-gen EN-V konceptu

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/gm-puts-spark-ev-all-electric-vehicle-into-production-begins-de/:
GM již udělal je dost mluví o elektrických vozidel v letošním roce, ale není to udělal hned. Firma tento týden oznámila, že bude produkovat plně elektrické verzi svého Spark mini-car - být nazván Spark EV - do výroby, přičemž první automobilů, které na zavedení někdy v roce 2013 (včetně "omezené množství "v USA). Kompletní údaje o vozidle jsou jinak ještě trochu světla, ale GM říká, že bude využívat nanofosfátovou lithium-iontová baterie poskytuje A123 Systems. A co víc, když neexistuje slovo, na to jít do výroby GM také potvrdil, že je to začal vývoj nové generace EN-V koncepci vozu, a že to bude sportovní odznak Chevrolet tentokrát. Jak jste si možná vzpomenou z naší testovací jízdy , stávající EN-V je již dost futuristický, takže to bude zajímavé vidět, co automobilka přichází s další. Hlava na předchozí přestávce na video Spark.

Pokračovat ve čtení dává Spark GM EV plně elektrických vozidel do výroby, začíná vývoj next-gen EN-V konceptu

GM dává Spark EV plně elektrických vozidel do výroby, začíná vývoj next-gen EN-V koncepci původně objevila na Engadget na Pá. 14 říjen 2011 00:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Autoblog zelená | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat