pátek 14. října 2011

EV výrobce se harmonizované, se dohodly na vytvoření univerzální nabíjecí systém

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/ev-manufacturers-get-harmonized-agree-to-build-a-universal-char/:
Fancy segregating EV dobíjecích stanic od výrobce vozidla? Ne? Zabil velkých automobilových firem se nelíbí nápad ani moc, a shodli jsme se na kombinovaný systém poplatků použít jako mezinárodní standard. Audi, BMW, Daimler, Ford, General Motors, Porsche a Volkswagen nyní podporují jeden port rychlé nabíjení systém, který integruje všechny nabíjecí konfigurace - od vypadající rychlé nabíjení nastavení, až na skromné ​​úrovni 1 soupravy. Nový systém také korun HomePlug Zelená PHY jako standardní komunikační protokol, který umožňuje dobíjecích stanic pro připojení kompatibilních EV s Powerline Smart Grid aplikace. Kde se všechny ty efektní funkce opustí vás a vaše Leaf ? Nabitá, samozřejmě - nové "harmonizované dobíjení elektrického vozidla řešení", slibuje, že bude zpětně kompatibilní se současnými standardních J1772 konektory. Hit přestávce na oficiální tiskové zprávě Fordu.

Pokračovat ve čtení EV výrobce se harmonizované, se dohodly na vytvoření univerzální nabíjecí systém

EV výrobce se harmonizované, se dohodly na vytvoření univerzální nabíjecí systém, původně objevila na Engadget na Pá. 14 říjen 2011 06:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Green Car Zprávy | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat