pátek 14. října 2011

Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemřel ve věku 89

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/10/14/robert-galvin-former-chairman-and-ceo-of-motorola-dies-at-age/:
Jsme velice líto, že zpráva, že Robert W. Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola , zemřela tento týden v Chicagu ve věku 89 let. V průběhu své téměř tři desetiletí působení u kormidla, Galvin dohlížel Motorola transformace od střední úrovně rádio a Walkie Talkie výrobce do jednoho z předních světových výrobců elektroniky. V procesu, on stmelil jeho dědictví jako jednoho z odvětví nejvíce perspektivní manažery. Marshfield, Wisconsin rodák se poprvé připojil ke společnosti jako sklad učeň v roce 1940, a by pokračoval strávit celou svou kariéru tam (s výjimkou cesty po povinnosti ve druhé světové válce). On byl jmenován předsedou představenstva a generální ředitel v roce 1959, po smrti svého otce a zakladatele firmy Paul Galvin. Za mladší Stewardship Galvin je, Motorola rozšířila hloubku a šíři své činnosti, pohybující se na rozvíjející se trhy a zaměřit hodně úsilí na rychle se rozvíjející mobilní průmysl. Galvin čele tohoto přechodu, který viděl Motorola představí první komerční mobil v roce 1973, a první mobil síť Na začátku roku 1980. Když on nejprve převzal kontrolu, Motorola roční obrat činil kolem $ 290 milionů eur. V době, kdy odešel jako předseda v roce 1990, nicméně, že číslo se nafoukl na $ 10,8 mld. Kč. Galvin pokračoval sloužit na společnosti představenstva a do roku 2001, ačkoli on může odešel, jeho dopad rozhodně nebude zapomenut v dohledné době. "Budeme i nadále ctít Bob Galvin dědictví tady na mobilitu společnosti Motorola," řekl současný předseda představenstva a generální ředitel společnosti Sanjay Jha. "Byl na inovace, a byl zodpovědný za vedení Motorola vytvořením globální mobilní telefon průmyslu." Robert "Bob" Galvin je přežit jeho manželkou 67 let, čtyři děti, 13 vnoučat a deset pravnoučat.

Pokračovat ve čtení Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemřel ve věku 89

Robert Galvin, bývalý předseda představenstva a generální ředitel společnosti Motorola, zemře ve věku 89 původně objevila na Engadget na Pá. 14 říjen 2011 07:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj The New York Times | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat