pátek 14. října 2011

Motorola Mobilita Akcionáři se a hlasovat na $ 12,5 mld. Google fúze na 17 listopadu 2011

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CI78yhCP4f0/:
googlemoto1

Mobilitu od společnosti Motorola dnes ráno oznámila, že má rekord datum a setkání termín pro její akcionáře k hlasování o návrhu na přijetí již dříve oznámila fúzi s Google , který navrhoval získat smartphone, set-top-boxy a video řešení pro firmy 12500000000 dolarů (nebo 40 USD za akcii) v hotovosti v srpnu loňského roku.

Motorola Mobilita akcionáři na konci obchodního dne úterý 11.10.2011, bude mít právo hlasovat na zvláštní schůzi.

Tato schůzka se uskuteční ve čtvrtek 17 listopadem 2011, v 10 hodin, v San Diegu.

Celá transakce by měla být dokončena do konce tohoto roku nebo na začátku roku 2012.

Motorola Mobilita je to, co býval Mobilní zařízení divize Motorola až do ledna 2011. Před několika lety se firma vsadit svou budoucnost na trhu mobilních zařízení tím, že jde plné Android.

Předseda Google Eric Schmidt nedávno řekl Bloomberg, že navrhované převzetí společnosti Motorola Mobilita může být ve skutečnosti urychlit soutěž mezi tvůrci smartphone pomocí jeho software Android, a že společnost nebude hrát oblíbeným se svými partnery.

Antimonopolní regulátoři v současné době při zblízka na spojení návrhu.

Zde je Celou tiskovou zprávu, která nabízí o něco více informací:

Mobilitu od společnosti Motorola oznamuje rekordní datum a termín schůzky pro zvláštní zasedání akcionářů v souvislosti s dohodou o spojování Google

14 říjen 2011

Libertyville, Illinois - 14 října 2011 - Motorola Mobilita Holdings, Inc (NYSE: MMI) dnes oznámila ve svém konečném prohlášení o plné moci v režimu 14A, že zavedla dnem záznamu a splnění termínu pro zvláštní schůzi akcionářů zvažovat a hlasovat na návrh přijmout dříve oznámené fúzi, ze z 15 srpna 2011, poskytuje na pořízení Motorola mobility Google Inc a dalších souvisejících záležitostech.

Motorola Mobilita akcionáři záznamu na konci obchodního dne Úterý 11 říjnu 2011, budou mít nárok na oznámení o mimořádné zasedání a hlasovat na zvláštní schůzi. Zvláštní zasedání se bude konat v čtvrtek 17 listopadu 2011, v 10 hodin, místní čas v Hyatt Regency La Jolla na Aventinu, která se nachází na 3777 La Jolla disk Village, San Diego, Kalifornie

O společnosti Motorola Mobilita
Mobilitu od společnosti Motorola, Inc (NYSE: MMI) pojistky inovativní technologii s lidskými pohledy na vytvoření zkušenosti, které zjednodušují, spojit a obohatit životy lidí. Naše portfolio zahrnuje konvergovaných mobilních zařízení, jako jsou chytré telefony a tablets, bezdrátové příslušenství, end-to-end video a doručení dat a řešení pro řízení, včetně set-topy a přístup k datům zařízení. Pro více informací navštivte motorola.com / mobility.


Žádné komentáře:

Okomentovat