pátek 14. října 2011

Sony Ericsson prodat celkem 22 milionů zařízení se systémem Android do dnešního dne Jít Smartphone, pouze v roce 2012

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/GVtUsDPX4Vg/:
se

Den poté, co Google oznámil, že 190 milionů zařízení se systémem Android byl vyroben tak, aby data, Sony Ericsson dnes ráno ukázalo , že 22 milionů obyvatel, kteří, které byly prodány byly jeho Android Xperia smartphony.

Ve skutečnosti 80 procent prodejů společnosti nyní pochází z vyšší třídy mobilních zařízení, což je důvod, proč Sony Ericsson se přesouvá celé své produktové portfolio chytrých telefonů během roku 2012, uvedla firma.

Sony Ericsson odhaduje, že její podíl na globálním systémem Android smartphone trhu během 3. čtvrtletí byl přibližně 12 procent objemu.

Vzhledem k tomu, společnosti prezident a generální ředitel Bert Nordberg řečeno v poslední době: Pravděpodobně se měli vzít iPhone vážněji , když to bylo představeno.

Firma se zlomil dokonce - i když stěží - v průběhu 3. čtvrtletí, po provedení € 49 milionů eur (~ 67,6 milionu dolarů), zisk ve třetím čtvrtletí loňského roku a vykázala malý roku meziroční pokles tržeb. Příjmy za třetí čtvrtletí tohoto roku o € 1.59 miliarda (~ 2,19 miliardy dolarů) ve srovnání s € 1.6 miliard v předchozím roce.

Firma vinila pokles čistého zisku na vyšší daně a nižší marže.

Dodáno během čtvrtletí o 9,5 milionu, což je pokles o 9 procent meziročně roku kvůli poklesu "funkce telefonu" zásilky.

Příjmy přicházejí týden poté, co Wall Street Journal uvedl, že Sony může brzy koupit Ericsson z tohoto partnerství. Společnost odmítla komentovat zmíněné zprávy během hovoru 3. čtvrtletí zisku.


Sony Ericsson Mobile Communications je globální poskytovatel mobilních multimediálních zařízení, včetně mnoha funkcemi telefonů, příslušenství a PC karty. Produkty kombinovat tuto výkonnou technologii s inovativní aplikace pro mobilní zobrazení, hudba, komunikace a zábavy. Výsledkem je, že Sony Ericsson je lákavá značka, která vytváří přesvědčivý obchodní příležitosti pro mobilní operátory a žádoucí, zábava produktů

Žádné komentáře:

Okomentovat