středa 3. srpna 2011

Groupme 3,0 jde mezinárodní a multiplatformní, otázky všechno

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/groupme-3-0-goes-international-and-cross-platform-delivers-mass/:
Groupme 3,0
Groupme , malé skupiny, chatu, která se tak trochu na úvodní Google I / O , 3,0 otočí dnes. Tam jsou některé zbrusu nové prvky na palubě, včetně jednodušší způsob výměny soukromé zprávy a "Questions" pro jiskření konverzace, když si nejste jisti, kdo mluvit. Ale velkou novinkou - Groupme 3.0 je nyní platforma a národ agnostik. S poslední aktualizací, bude služba dostupná ve 90 zemích a přidat Windows Phone 7 na seznam podporovaných operačních systémů, spolu s iPhone, BlackBerry a Android. Dokonce i když sedíte v přední části počítače stále můžete zúčastnit zábavné hromadné zasílání zpráv. Na webových stránkách byl přepracován a sportu všechny stejné funkce, jako je sdílení fotografií a vedením skupiny, jako mobilní aplikace. Podívejte se na zdrojový odkaz pro stažení nejnovější verze pro váš telefon volby - pokud nejste fanouškem Symbian - a nenechte si ujít v galerii níže.

Galerie: 3,0 Groupme

Groupme 3,0 jde mezinárodní a multiplatformní, otázky, všechno, co původně objevila na Engadget na st. 3.8.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Groupme | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat