středa 3. srpna 2011

Instagram hity 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/instagram-hits-150-million-uploads-in-nine-months-still-wont-t/:
Pro lepší nebo horší, je Instagram vzal IOS zachycovat svět útokem . A pokud vás zajímá, co naši kvalifikaci na "bouři", je dobře ... Řekněme, že Biebs odstřelil své první obrázek na službě minulý měsíc. Jak příběh pokračuje, čtyři mladíci s hrst dolarů a bezmeznou fantazii nastartoval známý cca 6. října 2010. Dnes je tu zatím jen čtyři zaměstnanci, ale uživatelská základna rozrostla jen maličko. Outfit právě viděl jeho 150000000. foto Nahrál (zobrazí po přestávce!), S aktuálního kurzu píchat si u asi 15 snímků za sekundu. Samozřejmě, že jsme se příležitosti a zeptal se jeden z těch čtyř, co to znamená pro budoucí verzi Android, a zároveň potvrdil, že nemá nic oznámit hned, zmínil se, že (ještě free) iOS stavět jen "na začátku o tom, co přijde. " Tak, jak to asi klesá odkaz na své oblíbené Instagram v komentáři pod? Nejlepší vyhraje!

Pokračovat ve čtení Instagram zobrazení 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android

Instagram hity 150 milionů obrázky za devět měsíců, stále nelze hovořit o plánech Android původně objevila na Engadget na st. 3.8.2011 15:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroj Instagram | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat