středa 3. srpna 2011

Outrun AR projekt umožňuje řídit hru a ve stejnou dobu, dělá nám sliny

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/03/outrun-ar-project-lets-you-game-and-drive-at-the-same-time-make/:
Skvělá hra, nebo nejlepší hra vůbec? To je otázka, jsme se ptát sami sebe, když jsme poprvé narazili na granát Hertze rozšířené reality, založené předběhl projekt - koncept, který snoubí Sega je klasická závodní hra s elektrickým golfovým vozíkem, který umožňuje hráčům procházet svou cestu kolem reálné kurzy pouze pomocí Arkády konzole. Hertz, informatiky výzkumný pracovník na University of California Irvine, od té doby přivedl jeho nápad na uskutečnění, po vybavení systém s kamerami a vlastní software, který může "dívat", v přední části vozu, aby se automaticky kopírovat trasu na herní kabiny na obrazovce. Na mapě je zobrazena ve stejné 8-bit rendering, které uvidíte na původní předběhnout, s pohledy mění úměrně změnám v řízení. Košík maxes ven na pouhých 13 mil za hodinu, ale rychlost opravdu není myšlenka, Hertz a jeho kolegové doufají, že jejich technologie může být použit k vytvoření hry založené terapie pro zdravotně postižené uživatele, nebo vytvořit podobně AR-na invalidním vozíku. Uhánět kolem break vidět video z auta v akci, a nechte své sny sblíží.

[Díky, Stagueve]

Pokračovat ve čtení Outrun AR projekt umožňuje hru a jízdy ve stejnou dobu, dělá nám sliny

Outrun AR projekt umožňuje řídit hru a ve stejnou dobu, dělá nám sliny původně objevila na Engadget na St. 03.08.2011 09:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Nikde jinde (přeloženo) | zdroj Předběhnout | Přeposlat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat