středa 3. srpna 2011

Apple iWork iCloud a beta při oživování praktické

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/08/02/apple-icloud-and-iwork-beta-for-ios-hands-on/:
Měli jsme několik týdnů, aby si zvykli na iOS 5 a Mac OS X Lion , ale headlining funkce byla především nedostupné, protože byl představen letos v létě. Během jeho WWDC keynote, Steve Jobs iCloud nabízený jako službu, která se bude synchronizovat mnoho vašich zařízení Apple, zdarma. Mac, iPhone, Tablety, a dokonce i Windows počítače lze synchronizovat dokumenty, kontakty, události kalendáře, a další údaje. Budete mít také možnost zálohovat IOS zařízení na dálku pomocí Apple-hostil e-mailový účet, a ukládání hudby v cloudu. No, tento týden Apple konečně rozzářila jeho cloud-based služeb pro vývojáře, nechat si někteří z nás se nahlédnout na novou službu.

Apple také oznámil ceny, potvrzuje, že si budete moci přidat roční předplatné s 10gb (20 dolarů), 20GB ($ 40), nebo 50 GB ($ 100) skladování "na vrcholu zdarma 5gb účtu. Jsme se našich pěti vystoupení účet pro rotaci, tvorbu dokumentů v Stránky , tabulky na čísla a prezentací na Hlavní , pak se k nim z webového rozhraní iCloud ke stažení Microsoft Office a PDF verzí. Snažili jsme se také štěstí na synchronizaci dat iOS a brzy-k-být-kontroverzní Foto Stream, takže skok přes přestávku najdete kompletní iCloud hands-on.

Pokračovat ve čtení Apple iCloud a iWork beta při oživování praktické

Apple iWork iCloud a beta při oživování praktické původně objevila na Engadget na út. 02.8.2011 17:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | |

Žádné komentáře:

Okomentovat