čtvrtek 28. července 2011

SolarCity dostane do nabíjecí EV hru, my jsme stále čekali na naše Leaf

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/27/solarcity-gets-in-the-ev-charging-game-were-still-waiting-for/:
Už vás nebaví pěší dolů 101, jen nabíjení zatracený Tesla ? Musí být hrubý, ale aspoň SolarCity hledá se pro tebe, jak to bude nejdříve nainstalovat ClipperCreek na EV nabíječky v vykopávek, hned vedle firmy rezidenční solární zařízení. 1.500 dolarů SAE J1772-kompatibilní odšťavňovačů bude pracovat téměř se všemi plug-in vozidla si může myslet - včetně Volt , Leaf , Prius plug-in , ostření BEV , iMiev a výše uvedené Roadster (pokud budete na jaře pro adaptér) - a je z branže úrovně II, top-up vašeho automobilu 5x rychlejší než konektor 120V. Pár, který se solárním panelem pronájmu, a vy budete zřejmě snížit náklady na účtování v půl - podle SolarCity, tak jako tak. Nemůžeme ručit za to, ale pokud to nebude fungovat, může se vždy snaží nainstalovat něco, co jen o něco větší .

Pokračovat ve čtení SolarCity dostane EV nabíjení hru, my jsme stále čekali na naše Leaf

SolarCity dostane do nabíjecí EV hru, my jsme stále čekali na naše Leaf původně objevila na Engadget na st. 27 červenec 2011 21:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat