čtvrtek 28. července 2011

Lockheed Martin je Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání

Zajímavé novinky na URL:http://www.engadget.com/2011/07/28/lockheed-martins-hale-d-airship-learns-to-fly-makes-a-crash-la/:
Vzhledem k tomu, vzducholodě byly tak skvělý nápad první, zcela bez katastrofální čas kolem, Lockheed Martin a americká armáda se spojili a přivést kuriózní technologií zpět do našich hyper-moderní éry. Lehčí než vzduch vůz dostal novou chuť do posádky letu život, když zahájila včera ze své základny v Akron, Ohio. Vysoká nadmořská výška dlouhé vytrvalostní-Demonstrator (Hale-D v krátkosti) dosáhl 32.000 stop při své první plavbě do technické potíže střih test krátký a přinutil k nouzovému přistání v hlubokých lesích jihozápadní Pennsylvánii. Přes letu umělého přerušení škytavka, globální bezpečnostní firmy je samý úsměv, s odvoláním na úspěšnou demonstrací "komunikační spojení, [] unikátní pohonný systém, solární elektřiny pole [i] dálkového pilotování komunikace." Budoucí reálné verze Hale-D by mohl sloužit jako vojenské "telekomunikační systém, relé" ve vztahu k zahraničním terénu - například v Afghánistánu - kde rádiové signály nemohou pronikat. Ministerstvo obrany dodavatelem je v současné době načítání vzducholoď z podložky foresty pádu, ale můžete se vsadit, některé místní již nazval blízkého setkání se do místních novin. Přejít přes přestávku Archer je přijmout naši vládu nejnovější vzduchu úsilí.

Pokračovat ve čtení Lockheed Martin v Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání

Lockheed Martin je Hale-D vzducholoď se učí létat, je nouzové přistání původně objevila na Engadget na čt. 28 červenec 2011 15:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmag | | Poslat tuto | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat