čtvrtek 28. července 2011

Logitech ztratí Velký Google TV Revue snížení cen od $ 250 do 99 dolarů

Zajímavé novinky na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4kEPMfzPUqI/:

Já si jen říct: Google TV se potápí a při jeho posádka se s ní. Služba slíbil vnést nový život do HDTV, když uvedla na trh loni v říjnu. Ale to se nestalo. Big media se ujistil o tom, že blokuje přístup k jejich online streaming, zdá se, že se odstraní Google TV je nejvíce novinkou. Bez on-line streaming, je Google TV je úžasné vyhledávací nástroj zmrzačil a systém je jen předražený DLNA klienta a Netflix stuha.

Logitech trochu naznačil konec této platformy dnešního života, ale sekání cena Revue jednotky až na 100 dolarů. To je jen několik měsíců poté, co generální ředitel uvedl, se v roce 2010 4. čtvrtletí zisk, že jsou nadšeni Google TV i při pouhých 5 milionů tržeb v posledních posledních prázdnin. Dnešní snížení cen státy hlasitě a jasně, že Google TV je na kahánku, a jeden z jeho spuštění partnerů se snaží vše, co se zbavit zpět zásob.

Google TV zahájil jako typický produkt Google. Nazval jsem to nedomyšlené , jak se cítil, jako beta produktu. Pak zpět v květnu, Google demo'd next-gen verzi na I / O, a slíbil, že bude se někdy v létě. Také jsem mluvil s týmem TV Google počátkem tohoto roku, a když byl dotázán na Android Market, uvedly, že by se do konce tohoto roku. Obě tyto položky jsou potvrzeny na letní uvedení v účetní závěrce společnosti Logitech a nemohl přijít v lepší čas. Revue krvácí Logitech suchý.

Logitech 1. čtvrtletí vykázala Finanční dnes a společnosti Google televizoru byl populární projednávaným bodem hlavně proto, že jeho zoufalou výkonnost. Společnost jako celek vykázala čistou ztrátu $ 30M, způsobený z části Revue. Zřejmě společnost viděla více vrací do prodeje Revue v prvním čtvrtletí, který podnítil dnešní snížení ceny od 249 dolarů na 99 dolarů. hlouběji ve zprávě , bude Logitech uvádí, že masivní Revue cenu snížit náklady společnosti, někteří 34000000 dolarů, ale lepší pozici jednotky v rámci trhu, a doufejme, že pomůže s 13% nárůst na straně zásob neprodaných způsobené revue.

Logitech se riziko s tím, že je Google jedním ze dvou partnerů Google spustit TV. Jako další partner, Sony vypustil Google TV HDTV a Blu-ray přehrávač ve stejné době jako Revue a pokračoval ukázat podporu pro platformu s obrovským displejem TV Google stánku na veletrhu CES. Všechny tři výrobky se značným množstvím humbuk před tím, než trh, ale pak se rychle velké mediální rozruch zabit tím, že omezí přístup ke všem on-line sledování míst.

Google sliboval TV na světě a vydán. Svět prostě nebyl připraven. Původní záměr Google TV sedící mezi kabelové TV a sloužit jako univerzální nástroj pro vyhledávání a on-line stuha je génius. To bylo nikdy měl nahradit kabely . Fungovalo to tak, jak výrobce do velké mediální stáhli své karty. Tak tady je Google TV, tu sedí jako vedlejší produkt, ochromený, která je zdrojem obsahu Bylo snaží podporovat všechny, zatímco Logitech je v rohu kývání sem a tam, s hlavou mezi koleny.


Žádné komentáře:

Okomentovat